De basis van vitaliteit is een actief lichaam en een ontspannen geest.


Een ontspannen geest is van vitaal belang. Het beoefenen van meditatie wordt al heel lang geassocieerd met een gevoel van rust en lichamelijke ontspanning. Wetenschappers hebben onlangs aangetoond dat er al na acht weken mediteren meer hersenmassa ontstaat in een hersengebied dat wordt geassocieerd met geheugen en leervermogen.
Krijgers uit de oosterse oudheid trainden niet alleen hun fysieke kwaliteiten, maar ook de geestelijke discipline. Als je vrij bent van allerlei (belemmerende) gedachten, ego en emoties zoals angst en woede, dan kan je zonder stress of aarzeling reageren op impulsen van buitenaf.
Empty mind training kan je juist goed toepassen in de dagelijkse activiteiten en helpt direct om je vitaliteit te verhogen en of te onderhouden. Het werkt stress verlagend, verbetert je focus en geeft een toename van energie.

Won Yu beschikt over ruime ervaring in de begeleiding en verzorgt sinds 2001 Moo Shim groepstrainingen, workshops en prive coaching. De lessen bestaan uit meditatie technieken, ademhalingtechnieken en Ki training en is voor iedereen geschikt.

De groepsles is op dinsdag in de budosportcentrum de Molenbroek van 20.30 - 21.30 uur

Voor een proefles en meer informatie klikt u op contact